2020. szeptember 2., szerda

Mérföldek a menekültekért , avagy csatlakoztunk a brit Vöröskereszt adománygyűjtő kampányához

 

Angliában, Írországban nagy hagyománya van az adománygyűjtés és sport összekapcsolásának, mindenhol valami nemes célért indítanak futóversenyeket, biciklis bajnokságokat, vagy csak úgy ki vannak téve a perselyek a pénztáraknál, nagyobb középületekben, ahova a pénztárcát szétfeszítő aprót be lehet dobni, sok kicsi sokra megy alapon. 

Nyáron az ír mellrák alapítványnak gyűjtöttünk 30 nap alatt 100 km-t vállalva, a regisztrációhoz adtak is szép rózsaszín pólót, így messzire lehetett látni, mikor hasonló jótevőkkel jött szembe az ember.


 

Szeptemberre pedig a brit vöröskereszt programját választottuk:

A húgommal alkottunk egy csapatot (a családi Los mosquitos secretos jól bevált nevét használva)  és most futunk, gyalogolunk, hogy kilométereket gyűjtsünk egy jó cél érdekében. 

A brit vöröskereszt adománygyűjtést szervez a menekültek számára, ehhez indította a 'Miles for refugees' kampányát. Különböző hosszúságú távokkal lehet regisztrálni, mi szeptemberre a 100 mérföldes távot vállaltuk (ketten), az picit több mint 160 km. Már maga a regisztrációs díj is a menekültek megsegítésére fordítódik, és a regisztrációval automatikusan egy adománygyűjtő oldal is aktiválódik, ahol lehet támogatni a csapatunkat és ezáltal a brit Vöröskeresztet. 

Aki szeretne indulni, az még semmiről nem késett le, lehet futni, sétálni, biciklizni, gördeszkázni, vagy akár táncolni is, a lényeg, hogy be kell regisztrálni és hajrá! 



Aki pedig a fotelből szeretne minket követni és segíteni, ezen a linken megteheti: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése