2012. május 6., vasárnap

Javea partjainál


Az estét a tengerparton sétálgatva töltöttük, kavicsokat szedegettünk (nagyon sok gömb és tojás alakút találtunk, telepakoltuk a hátizsákomat, elég volt cipelni)



Mintha tojások lennének egy fészekben, a víz alatt, nem?
 
egy fura alak az erkélyen

egy vasember??

ez meg egy élő macska a kirakatban
a tengerparti sétány

a kikötőben



Beiktattunk egy kincskeresést is.

A GPS egy olyan helyre vezetett minket, hogy ha nem konkrét célom van csak úgy sétálgatok, akkor tuti visszafordulok. A kikötő mögött elhaladva egy elég büdös, elhagyott részen kellett keresztülmenni, viszont megérte, utána gyönyörű volt a part. Térdig bemerészkedtünk a vízbe de még nagyon hideg volt. 




a víznek gyönyörű színe volt



ilyen kövekből is volt bőven


Mivel nem akadtunk rá a kincsre már majdnem feladtuk. Aztán jött az ötlet, hogy a hely kb. stimmelhet, na de mi van ha nem lent a parton van hanem fent a part menti sziklákon? Nosza elindultunk felfelé (innen indul egyébként több turistaút is) és sikerült is megtalálni a ládát. Mit mondjak, tényleg jól elrejtették. :-)





Már besötétedett mire visszaértünk a kocsihoz. Nem volt nehéz ágyba parancsolni a csajokat, kellemesen elfáradt mindenki :-)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Ditke!
    Nagyon tetszik a blogod! Gratula :)
    Ha nem terhes a számodra, szeretném veled felvenni a kapcsolatot, mert lenne egy-két kérdésem a spanyol iskolarendszerről.
    Előre is köszönöm
    Üdv.
    Andi
    Ui.: Nagyon le vagyunk maradva! Nálunk itt zuglóban egy két rózsaszínűre festett háznál a még törpék hódítanak. Bezzeg Spanyolország!!!! A talpalatnyi erkélyen a vasember rémisztgeti a járókelőket. :)))

    VálaszTörlés
  2. Szia Andi!

    Persze, írj nyugodtan a bodnarcsalad.blog kukac gmail.com -ra.
    Mondjuk annyira nem vagyok otthon a spanyol sulik témában mert az enyémek egy angol magánsuliba járnak, de már annyian kérdezték, hogy ígérem, utánanézek. :-)

    VálaszTörlés