2013. február 1., péntek

Hát itt tartunk...


Azt hiszem kezdenek kinőni a gyerekkorból a csajok...
Ez konkrétan elég hirtelen megdöbbenésként ért... Mondhatni sokkot kaptam :-) Ezek az én babával meg plüsskutyával játszó 8 éveseim??
A konyhában főzőcskéztem, Pepe meg zenét akart hallgatni és a youtube-on keresgélt. Nem ám céltalanul, hanem konkrét együtteseket, címeket ír be, amik állítólag a kedvencei.
Mikor már sokadjára hallottam ugyanazt a számot bementem megnézni, hogy mi is ennyire népszerű. Nos, a következő kép fogadott:
Petra nyálcsorgatva mered a képernyőre amin egy srác éppen félmeztelenül nyír füvet :-) 
Azt mondta tetszik neki... 
Csenge is odajött, felcsillant a szeme és mi volt az első kérdése? :
- A fenekét is fogjuk látni?  
Uppssssz....


6 megjegyzés:

  1. :D Tudom hogy nem illik de megszakadok a rohogestol! Pedig a srac tenyleg jo peldany, meg en is remelem hogy latni fogjuk a feneket! ;)

    VálaszTörlés
  2. whoops.... kösd fel a gatyád anyuci! :)
    megnéztem már a klippet, mert húszon éves korom óta nem sokat néztem meg, hmmm kiábrándító a vége a fenébe :D csajok pl.a melegséget értik, értelmezik, kérdeztek róla? most így konkrétan a klipp vége miatt netán?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérdezték, hogy miért csodálkozik a lány a végén, elmagyaráztam nekik, hogy a srácnak a zenész fiú tetszik, ezért adja a telefonszámot neki, stb., de amúgy nem nagyon izgatta őket a dolog. Annyira a szexről sem kérdezgetnek, bár lehet, hogy a következő megdöbbenés majd az lesz, mint a viccben, hogy ők kérdezik tőlem: "kérdezz csak anya nyugodtan, mit akarsz tudni?" :-)

      Törlés
  3. :)) hat gyorsabban felnönek a gyerekeink, mint neha szeretnenk :))))
    Ha küldesz egy email-cimet, nagyon szivesen küldök egy meghivot!!!!!
    Szep hetveget!! Sok puszi Orsi

    VálaszTörlés
  4. Kommenteltem a blogodon, köszönöm szépen!!!

    VálaszTörlés