2021. január 16., szombat

Beoltva

Zsolti múlt pénteken én pedig ma kaptam meg a Pfizer Covid oltást. Nem nőtt pikkelyünk, úszóhártyánk és vámpírfogunk sem, és ugyanannyira vagyok kiállhatatlan banya mint eddig, úgyhogy mindenki megnyugodhat, sem gyíkemberré nem változtunk tőle, sem Hófehérkévé. Mondjuk ha a fertőzéstől megvéd, akkor én már elégedett vagyok.





Az ír kormány úgy cseszte el a karácsonyi járványkezelést, hogy azt tanítani kellene... de hát minden jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának (vagy valami ilyesmi)

Rengeteg a fertőzött, majdnem a felük az angol variáns, kellett az ünnepekre mindenkit hazaengedni, még egy nyomorult Covid tesztet sem kértek a beutazáshoz. Hogy majd mindenki bezárkózik a szobájába két hét karanténba, mi? Az se volt magánál aki ezt kitalálta… Na meg bízni az emberek józan eszében, hogy ha azt tanácsoljuk hogy ne látogassák meg a nagyit, akkor majd nem teszik. Biztos nem olvastak Piroska és a farkast gyerekkorukban... ő se hallgatott anyukára és meglátogatta a nagymamát, és ugye, hogy milyen csúnyán megjárta… De hát beszélhet ezeknek az ember.... 

Úgyhogy most épp világelsők vagyunk a fertőzöttek számában, bár talán kezd tetőzni a dolog, de nem akarom elkiabálni.



Remélem minél előbb jönnek az oltóanyagok és elkerüljük a világvégét. Addig is vigyázzatok magatokra!


1 megjegyzés:

  1. Nagyon bosszankodtam az engedmények miatt, de én voltam a szívtelen banya, ha arra mertem célozni, hogy egy ünnepet ki lehet hagyni különösebb szívbaj nélkül. S ugye, nekem nincs gyerekem, honnan tudnám is én azt, hogy milyen az, ha a gyereket látni "kell". S ideutazni hozzá egy másik, alaposan fertőzött országból. A pandémia közepén. Eh.

    VálaszTörlés