2016. december 6., kedd

Blogolni vagy nem blogolni ... ez itt a kérdés



Be kell látnom, ha arra várok, hogy legyen időm blogot írni akkor itt be is zárhatom a bazárt. Merthogy ha eddig nem volt időm, akkor most még annyira sincs, és nem is lesz egy jó ideig. 

Resultado de imagen de blogírás vicces

Úgyhogy úgy döntöttem, hogy ma, mivel itt ünnep van és épp nem kell dolgozni menni (nem, itt nem a Télapót ünneplik hanem az Alkotmányukat, de nálunk azért járt a Télapó), délelőtt megfőztem, összepakoltam, a gyerekeknek kiadtam a parancsot hogy írják meg a leckét és sétáltassák meg a kutyát, én pedig a délutánt maratoni blogírással fogom tölteni. Kb. júliusnál vagyok elmaradva, ami barátok közt is több mint 4 hónap...Még szerencse, hogy idén nem mentünk a szokásos nyaralós körutunkra - esélyem se lenne...


Szóval vágjunk bele!



5 megjegyzés:

  1. Ha már nincs időd, meg kedved sem elég, akkor elvész az egésznek a varázsa, ha az ember nem csinálja már annyi energia belefektetéssel, mint kezdetben, az lassan, de biztosan egy véghez vezet. :-(

    VálaszTörlés
  2. Csinálnám én, csak összecsapni nem akarom, ahhoz meg hogy egy posztot jól megírjak sok idő kell, mire összeszedem a pontos infokat, a fényképeket... És most a családi dolgaink is a feje tetején állnak, ami miatt még kevesebb időm maradt :-( Persze van fény az alagút végén, csak még olyan 9 hónapot kell kibírni és ha minden igaz utána kicsit több időm lesz :-)

    VálaszTörlés
  3. Ismerős a helyzet - az időhiány,de ez egy nagyon jó blog, ha egy mód van rá folytasd a továbbiakban is. Szeretem olvasni, már rég óta...:)

    VálaszTörlés
  4. Köszi, jól jön egy kis lelkesítés :-)

    VálaszTörlés
  5. Jaj, ne hagyd abba!!!! Évek óta titkos olvasó vagyok!!!! Imádom!!!! Én veletek utazok, ha már magam nem tehetem meg ... majd egyszer ... és akkor lesz hova fordulni, mit érdemes megnézni. :)

    VálaszTörlés