2012. március 19., hétfő

Díjat kaptam :-)

Már más blogokban is láttam ilyet, de most először kapok: díjat. Ezek amolyan vándordíjak, valaki megkapja, majd továbbadja annak akit érdemesnek ítél rá. Kicsit piramisjáték jellegű a dolog: valaki elindítja, majd továbbadja x számú embernek, akik szintén továbbadják x másiknak... Szerzünk egy szép napot egymásnak és még pénzbe sem kerül :)
Persze hogy örültem neki és nagyon szépen köszönöm Mucifocinak, ilyen aranyos kis napocskás macinak nem lehet ellenállni :)




A szabályok:

"1. köszönd meg annak akitől kaptad
 2. mondjál három valamit magadról
 3. add tovább 4 blogírónak, akinek az írásain jót szoktál nevetni."
 
Nos, az első pont szerintem magától értetődik, a többin már gondolkodnom kell egy kicsit...

Magamról mondjuk:
 
- Tök bénán vezetek. Vizsgáztam párszor életemben, de az egyetlen vizsga ahol megbuktam, a forgalmi volt. De azon kétszer is. Harmadjára is megérdemeltem volna. 
 
- Mindig kitalálok kismillió feladatot magamnak, aztán meg panaszkodom, hogy nincs időm semmire. De amint közeleg a vége valaminek (nem befejeztem, csak már majdnem) már kezdek is bele a következő projektbe. Ezért van az, hogy nem tudok olyan kérdésekre válaszolni, hogy pl. mit olvasok. Mert ennek a könyvnek a közepén tartok, abból már csak pár oldal van hátra, de épp most kezdtem el egy harmadikat...
 
- Imádom a csendet. Ha itthon vagyok nem szól tv, rádió, CD, egyszerűen csend van. Ez sokakat rettentően zavar hosszú távon.


Elég nehéz 4 blogot kiválasztani, mert pont nem a nevettetős blogok a kedvenceim. Így kicsit szabályt szegve, de én 4 olyan blogot említenék, akiket szívesen olvasok. Bár a bloglista itt van oldalt, így nagy meglepetést nem okozom velük... (Ja, és persze gondolom csak a publikus blogok játszanak, pedig van pár privát blog is akit szívesen említenék itt)
 Szóval a teljesség igénye nélkül:

- Vera blogja, mert gyönyörű képeket készít és sok olyan helyre kirándulnak amikből szívesen merítek ötleteket
- Marcsié, akik Angliából írják a gyerekneveléssel és külföldi iskoláztatással járó tapasztalatokat hasonló korú gyerekekről mint a lányaim
- Mónié, mert azon túl, hogy tök jó receptjei vannak, érdekesen ír a nagycsaládos életről, és mindig hallunk gastro-különlegességekről is.
- Anna blogja, mert bár a legkevésbé nevetős, ellenben fájdalmasan őszinte és olyan nyíltan mer írni a gondolatairól, amit kevesen mernénk felvállalni

Még egyszer köszönöm szépen!

10 megjegyzés:

  1. Igazan szep kezdemenyezes! :) Gratulalok a nyeremenyhez! :)

    VálaszTörlés
  2. En azert nem tettem ki a kepet, mert nem tudom mi van alairva. Lehet hogy mi magyarok lelkesen kuldozgetjuk, kozben meg az van alairva oroszul hogy 'szoros a fenekem es igy szeretem'... Valaki lefordithatna! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az van aláírva, hogy blog ami mosolyt küld, vagy valami ilyesmi, szóval nyugodtan kiteheted :)

      Törlés
    2. "Szoros a fenekem és így szeretem????" - állati jó, esküszöm, csinálok egy blogdíjat, amin ez lesz! :-)))) És nagyon köszönöm amúgy a díjat, és próbálom mindjárt utólérni magam és kirakom, és büszke vagyok rá, és jajj, most irulok-pirulok, de közben ki is húzom magam. És még egyszer köszönöm!

      Törlés
  3. Hihi, koszi a valaszokat, akkor megnyugodtam! :D

    VálaszTörlés
  4. én is köszönöm, majd hamarosan írok is a blogban díjasast

    VálaszTörlés
  5. Szia Ditke, nagyon koszonom es jol esik, hogy ram is gondoltal! en is szeretem olvasni a blogodat, mindig jo mas Spanyolorszagban elokrol is tudni, hogyan elik spanyolos hetkoznapjaikat az orszag kulonbozo pontjain :))

    De ha nem veszed rossz neven, be kell valljam, hogy mivel en meg 6 evvel ezelott kezdtem a blogirast, amikor meg meglehetosen kevesen tettuk ezt, es bar az elso 1-2 evben tenyleg szorakoztato volt ilyen dijakat kapni es jatekokba beszallni, aztan eljott azaz ido, amikor mar hetente kuldtek mindenfele dijakat es mar nem lattam igazan ertelmet...szoval jo 3 eve abbahagytam es mar nem szallok be es adom tovabb, de ez az en valasztasom, amivel persze nem szandekozok senkit megbantani :)) Es megegyszer koszonom, hogy erdemesnek tartottad az en blogomat is kiemelni! Tovabbi szep delutant!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi gond, természetes :) Nem hiszem hogy én is tovább küldeném a sokadikat, de mivel ez volt az első, megérdemelte :)

      Törlés
    2. Igy van, igy volt helyes :-))

      Törlés