2012. december 16., vasárnap

Októberben ismét Guadalest-ben


Az ősz idén kifejezetten esős volt. Nem a szokásos égszakadás-földindulás típusú zuhék, amik ugyan brutálisak de egy-két hétnél eddig sosem tartottak tovább, hanem olyan esik-megáll-borús-szeles idő volt, egészen október közepétől november végéig. Az idő is jóval hűvösebb volt mint szokott, bár cserébe most decemberre visszatért a jó idő, 18-20 fok van , szélcsend és éjjel sem sokkal hidegebb. Annyira nem karácsonyi, de hóra itt úgysem számíthatok, akkor meg inkább a napfény mint az eső. 

Azért amikor kicsit jobbnak tűnt az idő, nekiindultunk. Október közepén a puente-n vendégünk is volt, úgyhogy mindenképpen szerettünk volna kimozdulni, végül ismét Guadalest mellett döntöttünk. Még a nyáron hoztunk Magyarországról kifejezetten magyar mintájú só-és borsszórókat a múzeum számára, ezeket most oda is ajándékoztuk, így reméljük majd ki is kerülnek a kiállított darabok közé. 
Volt hogy pólóra vetkőztünk, majd pulóverbe, később esőkabátba burkolóztunk, majd ismét vetkőztünk... de összességében jó nap volt, szeretem azt a helyet, szerintem nagyon hangulatos. Ha jobb idő lesz a tavat szeretnénk körbesétálni, de azt hiszem az már jövőre marad. 





fekete fellegek gyülekeznek

eső után köpönyeg-ben :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése