2014. november 26., szerda

Nyár vége nagyapáékkal Magyarországon


Ez csak egy rövid képriport az utókornak megőrzendő, mivel mi hazajöttünk dolgozni, ők pedig maradtak nagyizni, csak néhány fénykép készült.
Tehát címszavakban:
A debreceni Aquaticum kihagyhatatlan programmá vált. mondjuk tényleg jó kis hely, errefelé Murcia mellé Archenaba szoktunk menni ha fedett élményfürdőt keresünk, de nyomába sem érhet a debreceninek. Ráaadásul Magyarországon augusztusban sem lehet biztos abban az ember , hogy nem ragad a lakásban akár egy hétre az eső miatt, ilyenkor jól jön mentőötletként a fedett strandolási lehetőség. 

Jó időben pedig át lehet menni Hajdúszoboszlóra a fürdőkomplexumba, ami csak pár km-re van Debrecentől, ahol Európa egyik legnagyobb Aquaparkja található. Mi még nem voltunk, de a gyerekek idén nyáron kipróbálták nagyapáékkal, és elsöprő sikert aratott. 

hab-fürdő

ez aztán a csúszda

meg ez :-)



Persze jártak kint az apafai kertben is, bográcsoztak, fáról ettek gyümölcsöt és heverésztek a függőágyban. Kell ennél több? :-)






És ha már augusztus és Debrecen, akkir 20-án kihagyhatatlan program a Virágkarnevál. 




Sajnos ez egyúttal azt is jelenti, hogy vége a nyárnak, és lassan jönni kell vissza, 
kezdődik az iskola :-(

Persze a spanyol tengerparton még tombol a kánikula ilyenkor, úgyhogy suli után simán lehet medencézni vagy tengerparton hancúrozni, bár idén, mivel kész lett a saját medencénk, a tenger eléggé háttérbe szorult. Érdekes, mi anno majd' megvesztünk, hogy csak pár napra is, de lejussunk a tengerhez, az itteni gyerekeket meg egyáltalán nem hatja meg: homokos, hullámzik, sokan vannak...
Nem tudják, mit veszítenek :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése