2016. május 10., kedd

Ha tél, akkor legyen hó és hideg!



Ugyan ha hóhoz nem is volt szerencsénk, de hideg az volt. Konkrétan ezen az estén -12°C! Ilyenben mióta kiköltöztünk nem volt részünk!
Mivel idén itt óriáskereket hoztak a műjégpálya helyett a bevásárlóközpont parkolójába (nem tudom kinek volt ez az ötlete, óriáskerék jöhetne májusban is...), otthon nem akartuk kihagyni a korcsolyázást -  hiába fagyott le az orrunk, megérte.



Ahhoz képest hogy itt alig van lehetőségük, a lányok egész jól koriznak. Sajnos kiderült, hogy az a koripálya ahol kamaszkorom téli szüneteinek estéit töltöttem, bezárt. :-( Helyette a Nagyerdő egy másik részén, a Sportcsarnoknál nyitottak újat. Igazság szerint nagy különbséget nem látok (estére már a jeget sem takarították), de hát mint tudjuk, a régit sosem éri meg felújítani, inkább építenek másikat. Ez van... azért a régi emléke szívemben örökre él...


az ilyen képeket nézve tűnik fel, hogy te jó ég, milyen nagyok már!



(Akit érdekel, itt Spanyolországban a közelünkben Elcheben van amúgy egész évben nyitva tartó fedett koripálya, de én egy óra csúszkálásért nem kocsikázok másik egy órát)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése