2020. december 29., kedd

Karácsony, 2020

 

Reméljünk mindenkinek kellemesen és nyugodtan telt az ünnep, így utólag is boldog karácsonyt kívánunk!





És persze hogy a 2020-a karácsony emlékezetes maradjon, a maszkos fotó kihagyhatatlan volt :-) 


Az ott a kezünkben maszkos panda maci mézes, amit Mónitól rendeltem karácsonyra. Csodálatos sütiket csinál, és a csomagolás bombabiztos, úgyhogy a házhoz szállítást is kibírta Dublinból. Köszönjük! 
Ez már művészet :-) 


Az  én mézeseim vagy olyan kemények hogy fegyverviselési engedélyhez kötött a használatuk, vagy nagyon puhák (ami mondjuk szerintem jó, de a férj ízlésének nem megfelelő). A Mónié bezzeg tökéletesek. És szépek. Úgyhogy jövőre is tőle rendelünk, én meg megúszom az egyik karácsonyi melót :-)  Mondjuk a kritikákhoz képest az enyémből is elfogyott 6 tepsinyi. Ahogy egy tepsi flódni és 4 rúd bejgli is. És mindig megkapom, hogy minek sütök annyit, hehe. 
Pulykából mindig csak a mellet veszem, rajta a csonton, azt itt úgy hívják, hogy "crown", de azt is 2 napig ettük, a harmadikon meg a kutyának volt karácsonya, de hát ekkora madarat nem 4 fős családra terveztek. Volt töltött káposzta is, ma pedig már a szilveszteri menüt tervezgetem. 

Jó egy kicsit szabin lenni, jövő héttől ismét visszaállunk a mókuskereket hajtani... Már most látszik, hogy karácsonykor mindenki leszarta az ajánlásokat, úgyhogy szépen emelkednek a teszigénylések és ezzel a pozitív esetszámok, komolyan nem értem, miért nem csinálnak online időpont foglalást. Aki tesztet akar, intézze magának, áááá. 

3 megjegyzés:

  1. Óóóó, ez igazán kedves tőled, nagyon szépen köszönöm! :-) Alkalmasint cserélhetünk, flódniért és beigliért mézest tudok felajánlani, mert egyiket sem csináltam még, s szerintem nem is vágok bele.

    Pulykából mi csak fél mellet rendeltünk, de még most is van belőle egy kicsi. Valahogy nem fogyott, jövőre majd jobban feltalálom magam, a maradék húst felhasználó receptekkel.

    Boldog Új Évet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, ezt a flódnis cserét észben tartom jövő karácsonyig, mert évente csak egyszer szánom rá magam... :-) BÚÉK nektek is (jobb késő mint soha...)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés